Е това вече ще притесни Боби Перуката! От Валенсия разкриха, че Любо Пенев отдавна обмисля събарянето на Бобито

7 Dni Sofia18.11.201718240
кандидатура Любослав Пенев Бфс~01

Ръководството на Валенсия пусна официално изявление за раздялата с Любослав Пенев. Както е известно, българинът водеше втория отбор на “Прилепите”, но реши да напусне поста си, за да се кандидатира за президент на БФС. По всичко личи, че това никак не се е понравило на испанците.

Ето какво пише в съобщението на официалния сайт на клуба:

Преди Любослав Пенев да реши да се кандидатира за президент на Българския футболен съюз за предстоящите избори, които ще се проведат през февруари, Валенсия иска да съобщи следното:

1. Подобно лично решеине на Пенев бе споменато като възможност, но въпреки това ни изненада и разочарова. Съжаляваме за това еднолично негово решение да се откаже от треньорския пост в клуба по средата на сезона, което ще навреди на имиджа на нашия “Б” отбор и на академията на Валенсия. Не можем да си позволим подобна несигурност, да имаме треньор, чийто фокус е далеч от моментната му работа.

2. Любо Пенев вече не е треньор на Валенсия Местайя. Мигел Грау, който досега водеше отбора до 16 години, ще поеме неговите функции за предстоящия мач с Лейда.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *