Смразяваща кръвта прогноза: Йоан Матев е психопат и ще убие пак! Намушкал е Георги в Борисовата градина, защото…

Йоан Матев

Гого беше прекрасно, интелигентно и будно дете. Обичах да играя шах с него и имах амбиции да го науча да играе т.нар. „блинд“ и да играе, без да гледа. Това заяви в сутрешния блок на bTV Илиян Георгиев, вуйчо на убития в Борисовата градина Георги. „Родителите му бягат от публичността. Търсят форма на мир и покой. Имат други деца и искат да им дадат достатъчно любов и грижа. Те знаят, че, явявайки се по телевизията, няма да си върнат Гого. Времето не лекува болката“, сподели Илиян.

„На 2 юни 2015 г. по мое мнение Йоан отива и убива Гого, защото е имал нужда да го направи. За мен той има някаква силна психопатия. Гледах кадри от съда скоро, той се усмихва, виждайки неговата адвокатка. Радва се, че няма да си понесе наказанието“, заяви вуйчото на Георги.

„За мен Йоан трябва да влезе в затвора и да не излиза от там. Той е психопат и ще го направи пак. Хората като него убиват ей така, просто за удоволствие. Психолозите знаят, че при психопатите няма реална причина за убийство, просто го правят. При психопата няма съчувствие и състрадание“, каза още той

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.