Слави Трифонов събира семейството и отпрашва към Куба! Ще се запознават с новата снаха…

Слави Трифонов

Слави Трифонов ще посрещне Коледните и Новогодишните празници на плажа в Куба, разбра HotArenа.

До там шоуменът ще пътува с племенника си Теодор, сестра си Петя, мъжа й Владо и тяхно приятелско семейство. Групата ще е без мама Здравка, която ще остане с мъжа си Тодор за празниците.

Всички ще отседнат в най-луксозния хотел – Национал. С организацията се е заела сестрата Петя, която през седмицата търчеше да вади визи и да купува билети.

Дни преди това, на Бъдни вечер, Слави ще зарадва роднините като им гостува в Плевен и веднага след това отлита за Хавана. На срещата на рода племенникът на Слави – Теодор, ще го запознае с гаджето.

23-годишният младеж призна, че е влюбен в по-голямата от него певица Анели. В профила си във Фейсбук той се обяснява на любимата си: „Любима моя, Трифонова, обичам те“.

Двамата се познават от доста време, грижат се заедно и за кучетата на Трифонов-младши. Тео тази година завърши колеж във Великобритания и вече си е в България. Докато ходи по дискотеки и пуши любимото си наргиле, Тео мисли и какъв иска да стане.

Преди години Дългия го взе на хонорар, да помага на колегите му докато беше продуцент на„Гласът на България“„Това бяха първите ми честно изкарани пари“, обясни Тео, който след това замина да учи в Лондон.

„Слави почти е осиновил детето на сестра си, много се гордее с него“, издаде и Дарина Павлова. Племенникът му, който е кръстен на дядо си, по случайност носи и същата фамилия. Майката Петя е омъжена за Владимир Трифонов, доктор от Плевен, който е със същата фамилия като нейната.

Слави вижда в него себе си като по-млад и затова е готов на всичко, за да го направи добър и уважаван човек, предават от България днес.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.