Само в 7DniSofia.bg

Джино се разкри! Влиза в къщата на “Биг Брадър” и призна: Не съм милионер, но търся жена, която да ми роди дете…

Джино Бианкалана

Джино ще е един от участниците в предстоящия сезон на Биг Брадъл ол Старс. Тв риалити стартира на 13 ноември в ефира на Нова ТВ. След като спечели предпоследния сезон на ВИП Брадър, бившият годеник на Джена остана дълго време в България, а по-късно замина за Америка, където живее от 18 години. В Америка Бианкалана преживя зверска катастрофа в средата на април. Риалити звездата даде интервю за предаването Папараци, където разкри подробности дали се е сгодил и очаква ли дете.

Какво се случва около теб, писа се, че си бил сгоден и че чакаш бебе. Изведнъж се връщаш в България казваш, че всичко е приключило?
Просто така стана, че аз искам дете, а годеницата ми бе доста по-голяма от мен, беше дълго време омъжена и се разделихме. Все още сме приятели, но пътищата ни се разделиха.

И сега търсиш млада и свободна, която иска дете?
Така че сега търся жена, млада или стара няма значение. Важното е да иска бебе.

Как си в момента, възстановяваш ли се от тежката катастрофа?
След катастрофата минах през 14 операции. Дори предстоят още, защото трябва да махаме разни метали. Бях с патерици, сега съм с бастун. След месец, месец и половина се надявам да съм здрав на 100%.

Честити ли бебето на Джена, вие имахте дълга връзка?

С Джена не съм се чувал от 2015 г. Пожелавам й всичко най-добро! Радвам се, че е майка.

В момента не сте в обтегнати отношения, като преди?
Почти никога не сме имали обтегнати отношения с нея. Раздялата за всеки е тежка. Но нямаме никакви проблеми, тя просто си пое по своят път, аз по моят.

В крайна сметка, ти милионер ли си?
Май не съм милионер. Има ли значение? Може би за някой от жените това е важно, но аз не търся подобно момиче за съпруга.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *