БФС се насра от страх от ЦСКА! Изпълнителният директор на Перуката избяга с кафявото отзад от въпрос за шумоизолирана клетка на държавния стадион на Домусчиев

7 Dni Sofia06.11.201768170
_49T5824

Жесток скандал се разразява във футбола! Фенове на ЦСКА обмислят да сезират УЕФА. “Армейците” са бесни от “аквариума” в Разград, така те наричат сектора за гости на “Лудогорец Арена”. Агенция ПИК потърси представители на БФС, които да внесат яснота по случая.

Медията ни се свърза с изпълнителния директор на Централата – Борислав Попов. На въпрос дали е нормално да има шумоизолиращи прегради на сектори за фенове по стадионите в България, г-н Попов отвърна: “Вика ме президента (явно г-н Борислав Михайлов), хайде позвънете ми след 15 минути”.

Агенция ПИК потърси господин Попов, след като измина въпросния период от време, уречен от него, не получихме ответна връзка.

След което позвънихме още редица пъти на изпълнителния директор на БФС, но не съумяхме да се свържем с него.

Потърсихме за позиция и Павел Колев, заместник изпълнителен директор на Футболния съюз. При поредица от опити да осъществим диалог с г-н Колев, така и не се стигна до момент, в който служебният телефон на второ важно лице от БФС да бъде вдигнат, с готовност за дискусия с медиите по значима за родния футбол тема.

Припомняме, че около дербито от 15-ия кръг на Първа лига между Лудогорец и ЦСКА (1:2) се развихри огромно напрежение свързано с публиката на гостите и съоръжението, където бяха настанени по-голяма част от феновете на “червените”.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *