Шокиращи разкрития! Синът на директорката на Йоан Матев е брутално закланият с нож в “Павлово”

Полиция

Синът на директорката на Йоан Матев, обвинен в убийството на Георги в Борисовата градина, беше открит зверски заклан в дома си. 51-годишният Жоро Николов имал 21 прободни рани, а трупът му лежал в коридора на апартамента му в столичния кв. “Павлово”, съобщава “Телеграф”.

Новината потвърдиха вчера от СДВР. Сигнал в полицията подал приятел на Жоро в събота следобед. Щом ченгетата отворили вратата на дома му на ул. Света Екатерина”, заварили сцена като от хоръра “Тексаско клане”. Жертвата е син на директорката на частното школо “Езиков свят”, в което учеше Йоан Матев, а се води и шеф на едноименна фондация.

Вратата на жилището на Николов била отключена. Нямало следи от разбиване или борба, разказваха ченгета. След огледа на трупа съдебните медици констатирали, че убиецът е наръгал Жоро 21 пъти, като само два от тях са в гърба.

“Бил е клан жестоко, със злоба, без капка милост. Пробождания има в гърдите, корема, ръцете, краката, навсякъде”, обясняват униформени.

При по-щателния оглед станало ясно, че жилището не е обрано, не е било тършувано в него и всичко си седяло по местата. Това навело криминалистите на версията, че Николов е станал жертва на близък човек. Предполага се, че той сам е отворил вратата на убиеца си.

Съседи на убития разказаха вчера, че той живеел сам. Не бил лош човек, поздравявал ги. Развел се с жена си преди време, имал двама синове. Проверка в масива на МВР показала, че Николов не е криминално проявен. Майка му Василка Николова е директор на частното школо “Езиков свят”, в което учеше обвиненият за убийството на Георги – Йоан Матев. Синът Жоро пък се водел управител на фондацията “Езиков свят”. Ученици редовно го засичали в частното школо.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *