Огромен скандал с бившата на Гришо! Съдят Шарапова за участие в престъпна група занимаваща се с имоти…

Григор Димитров и Шарапова

Бившата приятелка на Григор Димитров – Мария Шарапова, бе въвлечена в нов сериозен скандал.

Тенисистката е заплашена от съдебно преследване, заради участието си в реклама на модерен комплекс, който трябвало да бъде построен в щата Харяна в Индия.

44-годишната местна жителка Бавана Агарвал започна съдебно дело срещу компанията Homestead, която трябвало да вдигне ВИП апартаментите. Фирмата продали на зелено десетки жилища още през 2013 г. с обещанието, че те ще бъдат готови до 3 години.

До момента обаче строителството така и не е започнало. Установено е дори, че компанията въобще не е получила разрешение за строеж, но въпреки това продавала жилища, пише “Новспорт”.

Каква обаче е ролята на Маша в цялата история? Преди няколко години рускинята е била привлечена за рекламно лице на проекта, за което получила няколко милиона долара. Комплексът дори бил кръстен на нея – Ballet by Sharapova.

Агарвал пък твърди, че се е доверила на инвеститорите именно заради тенисистката.

“Шарапова не само че рекламираше усърдно мошеничеството, но и насърчавала хората да инвестират в него. Съответно тя е част от престъпната група”, твърди пострадалата индийка.

Мария започна сътрудничество с Homestead още през 2012 г., като от фирмата не оттеглиха подкрепата си дори по време на допинг скандала с нея. Маша е получила от компанията няколко милиона долара.

Съдът в индийския щат Харяна вече се е разпоредил местната полиция да започне разследване на случая.