Само в 7DniSofia.bg

Кървав инцидент разтърси жителите на столичния кв. „Манастирски ливади“! Около 4 часа тази сутрин…

линейка

Нечувано кървав инцидент се е разиграл в ранни зори в столичния квартал „Манастирски ливади“. За това сигнализира притеснена читателка на БЛИЦ, която разбрала за случилото се от колежките си.

„Отидох на работа, но ми направи впечатление, че около вратата на съседния магазин има голяма локва кръв. Попитах колежките си какво се е случило, а те ми разказаха за ужаса, който е станал около 4 часа тази сутрин“, така читателката ни започва разказа си.   По думите й младо момиче, около 25-годишно, вървяло покрай магазина, който се намира на улица „Пирин“ около №80, когато незнайно как и защо се нацепило директно в стъклената врата.

„Била е цялата в кръв. Имала е огромни рани в областта на гърдите, а според колежките ми лицето й било толкова изпорязано, че изглеждало, че дори носът й го няма.

Пищяла ужасно много, а кръв се е стичала от всяка част от тялото й. Помогнали й доколкото могат, поне докато дойдат лекари, който светкавично я откарали към болницата“ казва още читателката ни.   Жената споделя, че няма идея коя е пострадалата, какво е състоянието й към момента и как изобщо се е стигнало до кървавата случка.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *