Бомба в 7DS: Ще излезе ли въобще ЦСКА за мача с Лудогорец в неделя!? Червените заедно с УЕФА срещу агата Домусчиев

7 Dni Sofia04.11.2017145380
борислав михайлов кирил домусчиев

Европейският поход на Лудогорец е на път да играе страшна шега на Кирил Домусчиев! И първият решил да си направи такава с него не е чудно, че е ЦСКА.

“Червените” може дори да не излязат на терена в неделя, ако не бъде изпълнено тяхно съвсем нормално желание – феновете на “червените” да не бъдат тъпкани в затворения вече от УЕФА нечовешки сектор за гости на “Лудогорец арена”.

В последните два двубоя – срещу Брага и Хофенхайм, делегатът на европейската централа забрани фенове на гостите да бъдат настанявани в сектор Г, заради условия несъвместими с нормалните. Така делиорманци поставиха гостуващите ултраси в сектор А.

От ЦСКА са поискали от БФС и феновете на червените да бъдат настанени в сектор по избор на домакините, но различен от “каторгата за футболни гости”. На “Иван Асен”, където всички са слуги на Домусчиев, обаче се оправдали, че местната полиция няма как да осигури охраната на гостуващата агитка, ако тя не е завряна в сектора с плексигласова ограда, зад която не се вижда нищо падне ли вечер.

Шефовете на ЦСКА до последно ще умуват дали пък въобще да не се явят за мача и така да привлекат вниманието със сигнал и до УЕФА за безумното малтретиране на хиляди гостуващи фенове на футбола от страна на Кирил Домусчиев, който бе оприличен на “ага” от стотици малтретирани в Разград ултраси.

Припомняме, че още през лятото от БФС отправиха предупреждение към делиорманците, че техният сектор Г е най-ужасното нещо във футбола ни и трябва да подобрят условията. Подопечните на олигарха не само не направиха нищо съществено, но условията вече са още по-задушаващи.

Вижте къде бяха агитките на Хофенхайм и Брага:

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *