Съботен шок за БСП! Забиха нож в гърба на Корнелия Нинова! Ще оцелее ли лидерката на столетницата?

7 Dni Sofia21.10.201777902
Корнелия Нинова (8)

Членът на Националния съвет на БСП Румен Овчаров заби поредния нож в гърба на лидерката на партията Корнелия Нинова. След което все по-обоснован става въпросът: Ще оцелее ли тя!?

В сутрешния блок на Би Ти Ви Овчаров каза, че проблемът на Нинова в момента идва от това, че не се съобразява с елементарни реалности в партията. Според него лидерката на столетницата не се съобразява с мнението на хората в партията, а с мнението на няколко човека.

„Тя върви през просото – заяви Овчаров. – Не можеш, не е нормално непрекъснато да създаваш вътрешни фронтове в партията и Националния съвет. Един лидер, особено като Корнелия, която иска да свали Бойко Борисов и ГЕРБ от власт, трябва да консолидира около себе си сила, трябва не да разделя, трябва да обединява – преди всичко партията, не да отваря фронтове в нея. Трябва да обединява левицата и трябва да търси подкрепа от всички, недоволни от модела на управление „Борисов“, от разпределянето на порциите по този модел, от имитацията на демокрация, от псевдосправедливостта”, заяви Овчаров.

 “Не можеш да вървиш напред, когато непрекъснато отваряш фронтове отзад, в тила си“, каза още опонентът на Нинова и добави: “Има фронтове, които съвсем не свършват с няколкото бивши ръководители на партията и Георги Гергов. Очевидно има други хора, които не са доволни от това, което се случва.

2 коментара

 • Yolist Chakalov

  21.10.2017 at 16:12

  Да вземеш др.Р,Овч.,да завърнеш откачената ви лидерка Курвела Сланинова и двамата да се прегърните и плеснете с ръце.Много ще ви ходи бе изроди червени мутирали и нагли крадци и лъжци.Нямате равнини на себе си уроди нещастни.Цялата ви партия,хем лъжлива и крадлива,хем сте некадърници без граници,тъпи свински цървули нагли.Марш вашта мамка у затвора,опоскахте държавата,мръсни руски педеруги……..

  Reply

 • Емил

  21.10.2017 at 21:03

  Взеха и ножве да си забиват. Дълбока ли е прбодната рана?

  Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *