Извадиха скандални подробности за „Труд“ и „24 часа“! Екс-посланик в Москва ги закова за фалит

7 Dni Sofia14.10.2017
илиян василев
Вестниците ”24 часа” и ”Труд” трябва днес да са фалирали и закрити, а имотите им продадени, за да се покрият задължения към КТБ!
На такива мисли навява поста на бившия ни посланик в Москва Илиян Василев във Фейсбук:
”24 часа” и ”Труд”, ТВ 7 и т.н. никога няма да върнат кредитите с в КТБ. Обърнете внимание, там са стотици милиони лева.
Разбира се, това става с протекцията на прокуратурата и на Пеевски. След това очаквате същите медии или това, което е останало от тях, да Ви осветлява какво в същност става с „източването“ на КТБ, с масата на нестоятелността и т.н. Ето къде са тези 3 милиарда лева, уж откраднати от Цветан Василев.

И не се чудете, че всички тези медии като един атакуват бившият банкер. Не се чудете и че синдиците са „меки“. И след това журналисти от тези медии настояват за свобода на словото.

Първо си платете кредитите, защото по този начин крадете кредиторите и депозантите на КТБ. Стоите на една морална плоскост с телефонните измамници.

Колко са медиите у нас, които са с ясно финансиране, които оцеляват сами, които не зависят от постоянни външни инжекции, от субсидии от правителствените пиар бюджети, от насочени реклами?

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.