Цветанов се оказа жертва на “Фейсбук” измама и призна: Изгубихме президентските избори заради фалшиви новини!

Цветан Цветанов (4)

Вицепремиерът Цветан Цветанов също се оказа жертва на измама във Фейсбук, това разкри той по bTV и призна, че вече е подал сигнал.  “Също имам фалшив фейсбук профил и то няколко, не само един. Информирахме Фейсбук, те бяха премахнати, но има още няколко.

Публикуват се основно неща, които имам и на моята фейсбук страница. Не мога да кажа каква е целта, но това, което трябваше да направя, съм направил”, разкри Цветан Цветанов. Той съветвал и децата си как да се опазят: “Говоря и с децата си как да се опази, каката много помага като приятелка какви са опасностите да се предпазва. Повече говорене между родител и дете и разбира се повече информационни кампании.”

Цветан Цветанов коментира, че измамите в интернет все още не се разследват достатъчно у нас: “Неудовлетворен съм от дейността на службите по отношение на измамите и фалшивите новини. За мен това е една от причината ГЕРБ да загуби президентските избори. Всички сме жертви на фалшивите новини. Вече се изкриви това, което бяхме свикнали да виждаме през медиите и социалните мрежи.”

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *