Само в 7DniSofia.bg

Човекът, който се смее – Виктор Калев, почти се разплака в ефир! Прочетете и вижте дали утре вас не ви чака същото, улисани да работите

7 Dni Sofia08.10.2017
виктор калев

Моите родители са хора, които са се трудили цял живот. Майка ми беше учителка, баща ми – началник в рудник, а преди – военен. Те са много чисти хора. Това сподели пред Лора Крумова известният актьор Виктор Калев.

Той с тъга добавя, че след като баща му е починал, „се сетил, че има майка, брат, снаха…, семейство“. Актьорът се упреква, че улисан в професионалните си ангажименти не е намирал повече време за най-близките си хора в родния Златоград.

Актьорът е събрал много пъстри истории в новия си моноспектакъл „Грамофонът“. „Искам да надъхам младите хора и въобще всички хора, които мислят, че има неща, които не са свършили, да им кажа, че с повече опити и повече труд всичко си идва на мястото. Дори в България. Ако можеш да правиш добре едно нещо, и тук има как да те забележат“, казва Виктор.

„Накрая ревем. Понякога и аз се разплаквам. Защото това е много специално. Играл съм всичко. Но не изиграх ли себе си накрая“, пита Виктор Калев.