Само в 7DniSofia.bg

Ужас! Запалиха колата на репортерка от „Господарите“, заради неудобен репортаж (СНИМКА)

пожарна

Лекият автомобил, собственост на новия репортер на „Господари на ефира“ от Карлово Зорница Акманова, беше запален тази нощ, съобщава „Трафик нюз“. Сигнал за случилото се е подала самата тя на телефон 112, когато видяла как пламъци обгръщат личната ѝ кола, паркирана пред дома ѝ в Карлово.

На място е дошъл екип на пожарната, който потушил пламъците, но по това време огънят вече е унищожил превозното средство.

По първоначални данни палежът е умишлен.  Той вероятно е акт на разплата, тъй като идва след серията репортажи, които новият репортер направи за автомонтьор, подвеждащ клиентите си.

„Получавала съм на няколко пъти предупреждение, че ще ми се случи нещо, но не съм очаквала заканите да станат факт“, заяви потърпевшата Зорница.

Скандалът с автомонтьора е първата тема, с която се е заела репортерката от както е част от екипа на „Господари на ефира“.  Преди тя е работила в местна телевизия, но никога до сега нейните вещи не са ставали обект на посегателство. След серията репортажи въпросният автосервиз се оказа без документи и беше затворен.

Със случая се е заела Районната прокуратура в Пловдив. Полицията издирва извършителя.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.