Само в 7DniSofia.bg

Йончева: ГЕРБ се пропука! Шайката подкрепи Добрев, защото ако падне един-падат всички!

елена йончева

Моделът ГЕРБ не падна, но се пропука – активизирането в полза на Делян Добрев беше подкрепата на „шайката“. Това каза говорителят на БСП Елена Йончева пред журналисти в парламента във връзка с отхвърлянето на оставката на Делян Добрев.

Говорителят на парламентарната група на БСП посочи, че не е била изненадана от оставката на Делян Добрев. Тя отчете, че от всякакви трудови и партийни колективи са валели подкрепа за него, което по думите ѝ напомня на едни тоталитарни времена.

„Причината за това активизиране в негова подкрепа според мен се състои в това, че ако един човек от цялата тази схема ГЕРБ падне, това означава, че и другите могат да паднат. Всъщност това беше подкрепата на шайката“.

На въпрос дали се притеснява, че ще я съди Делян Добрев, Елена Йончева поясни, че не се притеснява.

„Мен ме заплаши, че ще ме съди министърът на здравеопазването Москов, вицепремиерът Валери Симеонов. Сега ме заплашва г-н Добрев. В момента, в който им бръкнете във всички тези огромни, срамни далавери, в тази омерта, веднага заплашват да ви съдят. Очакват, ако вие не се изплашите, то други да се изплашат“, поясни Йончева.

Източник: ПИК

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.