БСП посече Цветанов: Как ще обясни, че техен партньор се изказа против доклада? Кога ще развалят коалицията с “патриотите”?

Корнелия Цветан

И коалиционните партньори на ГЕРБ ли са заплаха за националната сигурност? Това се посочва в позиция на ръководството на ПГ на “БСП за България” по повод изказване на зам.-председателя на ГЕРБ Цветан Цветанов, че с противопоставянето, което БСП генерира, се създават заплахи за националната ни сигурност, съобщиха от пресцентъра на Националния съвет на БСП.

“Г-н Цветанов да внимава, когато хвърля обвинение за заплаха за националната сигурност. Позицията на БСП по отношение на Доклада за национална сигурност на правителството на Бойко Борисов е ясна и последователна. Той не отразява обективните заплахи за националната сигурност и ние няма да го подкрепим.

Ако нашето поведение е заплаха за националната сигурност, то как биха обяснили от ГЕРБ факта, че техен коалиционен партньор от обединени патриоти се изказа против доклада. Означава ли това, че и коалиционните партньори на ГЕРБ застрашават националната сигурност и ако да, кога “национално отговорната” партия ГЕРБ ще развали тази коалиция?”, се посочва в позицията на БСП.

Източник: ПИК

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *