Свекърва преби и разкъса дрехите на снаха си пред очите на внучето си… (Брутално ВИДЕО)

Побой

Поредна драма с домашно насилие! Свекърва бие снаха си пред погледа на малката си внучка.

За побоя става ясно от видео, публикувано във Facebook.

Драмата се разиграва в жилището на семейството в Банкя.Младата майка се казва Габриела и е на около 20 години, а според коментари на нейни познати в момента носи второто си дете, пише „Монитор“.

Хората, писали под видеото, смятат, че свекървата е с психически отклонения и обвиняват сина й и мъж на Габриела, че не взима никакви мерки срещу тормоза над жена си.

„Момичето е свястно, завърши училище и си гледа детето доста добре. Свекърва й обаче е с психични отклонения. Жалко за Габи и детето. Явно синът на този изрод не иска да защити жена си и детето си”, коментира позната на Габриела във Фейсбук.

От скандалните кадри не става ясно защо избухва разпрата между двете жени.

В началото на видеото се вижда как възрастната жена силно и грубо напада младата. Чува се да изрича по неин адрес и нецензурни думи.

В това време малкото момиченце плаче и вика.

Разярената жена удря Габи с юмруци, ритници и я дърпа за косите. Малко по-късно започва и да къса дрехите на момичето и я съблича гола.

„Как можа да има такива хора не мога да разбера?! Момичето е бременно с второ детенце и тази жена твърди,че обича сина си и внучето ли? Габи,не мисля,че мястото ти е там. А колкото до тази жена, която е с много ниска култура е за лудницата. Поне пред детето да не прави такива циркове… Потресена съм! Държавата просто трябва да вземе някакви мерки!”, пише друга възмутена жена.

По-голямата част от хората съветват Габи веднага да напусне въпросната къща. Други пък твърдят, че тя също има вина.

Мнение? Споделете! Нека го видят повече хора и някой да вземе мерки!Побой пред очите на детето. Клипа ми беше пратен и нямам информация.

Публикувахте от Цитати от филми в 21 септември 2017 г.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.