Само в 7DniSofia.bg

Бивша общинска съветничка: Лазар Влайков го покровителстват! Преби сина ми, а те изкараха пребития виновен…

Лазар Влайков

Пред БТВ бившият общински съветник в Септември Дора Пачева, която не пожела да покаже лицето си, разказа как вече бившият председател на Общинския съвет в града Лазар Влайков е пребил сина й през 2008 г.

Влайков е притежателят на пистолета, с който по време на детски рожден ден беше застрелян Атанас Тонков, собственик на заведение в село Виноградец. По това време бяхв София, събудиха ме през нощта, за да ми кажат, че синът ми е в много тежко състояние в болницата в Пазарджик – беше с начупени носни костици, няколко пъти изпада в безсъзнание. Не знам каква е причината за побоя. Синът ми не се е занимавал с Лазар Влайков. Казах на Влайков, че ако има някакви претенции, да се заминава с мен, а не със сина ми, заяви Пачева.

След инцидента хората ми казваха, че нищо няма да излезе, ако го съдя, защото има много силен гръб, покровителстват го. Така и стана – 3 г. въргаляха делото и накрая го прекратиха. Направиха в делото така, че синът ми е виновен, че е предизвикал Лазар Влайков, а той е невинен, каза още Дора Пачева. Дъщерята на убития Атанас Тонкев Деница Тонкева каза, че вярва, че по случая ще има справедливост и виновният ще си понесе последствията.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.