Ексклузивно в 7DS: Изправят Делян Пеевски пред съда! Погва го бизнесмен с обвинение, че убил жена

7 Dni Sofia31.08.201787460
делян пеевски

Делян Пеевски обеща наскоро с прочувствена декларация, че вестниците му ще продължат да пишат истината и само истината по ограбването на КТБ!

Как точно ще го правят, като единствената им цел е да манипулират в полза на корпулентния депутат, не е ясно.

Всъщност напоследък най-тиражният вестник на Пеевски – “Телеграф” го е ударил на откровени, нагли, гусни лъжи. И точно една такава ще изправи еднодневният шеф на ДАНС пред съда!

Не е за вярване, но е факт! Пловдивският бизнесмен Венцислав Георгиев е готов да изправи маститият издател пред Темида. където пък осъждането му изглежда в кърпа вързано.

Причината – вестникът на Пеевски обвини бившия шеф на “Белла”, че…убил жена си, след което се предал на полицията. За да няма съмнения за кого става дума, “Телеграф” дори пусна не една, а две снимки на бизнесмена, “гръмнал” половинката си в столичния квартал “Лагера”. За да е пълен стреса в семейството, публикувана бе и снимка на “мъртвата” съпруга.

Малката подробност е, че Георгиев яма нищо общо с истинския убиец- Стойне Василев, който е доста по-възрастен от пловдивския богаташ.Вече почти две седмици така и не стана ясно защо в медията на депутатина решиха, че Венци Георгиев е убил жена си!?

Заради гафа вече е пострадал сериозно главният редактор на “Телеграф” Васил Захариев. Почти сигурно е, че сътрапезникът на майката на Пеевски, който все още таи чувства към дяволската чаровница Кръстева, ще се прости с поста си.

Напоследък заради такива лъжи вестникът на Пеевски на практика е с 50 процент брак, което означава, че всеки месец близо 2 милиона броя на “Телеграф” остават за лично четене на депутата. Заради това и ДПС-депутатинът е бесен на Захариев.