Само в 7DniSofia.bg

Джамбазки: Допирът на „Ислямска държава“ с България ще е в циганските махали

Ангел Джамбазки (2)

20 години се търпи циганското беззаконие заради гласовете им по изборите. Незаконните постройки трябва да се бутат. Това въобще не подлежи на коментар.

Това каза в сутрешния блок на БТВ евродепутатът Ангел Джамбазки. „Искам да поздравя кметът на „Захарна фабрика“, който успя да докара до край бутането на незаконните къщи. На фона на събитията в Испания най-важният въпрос в България е дали има ислямизиране в България. Ако има някакъв допир на „Ислямска държава“ с България, то той е в циганските махали в Пазарджик и Пловдив. Там най-лесно може да проникне радикализиран проповедник. Трябва много работа в циганските махали. Испания не е избрана случайно за атентатите. Испанците имат дълга истрия на борба срещу исляма. В ислямските държави Испания все още се нарича „държава на неверниците“ и там смятат, че тя е част от Халифата. А всички ислямски държави настояват за възстановяване на Халифата. Ироничното е, че преди няколко месеца хиляди хора в Барселона настояваха, че трябва да се приемат още мигранти. Силно се съмнявам, че сега ще излязат и ще кажат искаме още от същото“, каза още Джамбазки.

„Мен много ме тревожат законите на Еманюел Макрон, които той прокара като министър. Те са ясно антиевропейски и протекционистки. В България ще бъдат засеганти транспортните фирми и превозвачите. Целта е да се затрие дребния бизнес в по-малките европейски държави. Целта е нашите шофьори да останат без работа тук и да отидат гастарбайтери във Франция, за да работят за жълти стотинки. Аз предупредил премиера Бойко Борисов, че не трябва да се отстъпва по тази тема“, категоричен беше евродепутатът.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.