Нагъл циганин с 50 регистрирани кражби и побоя обра посред бял ден и майката на Биг Брадър

7 Dni Sofia17.08.2017
нико тупарев

Майката на тв продуцента Нико Тупарев е била нападната и обрана посред бял ден в центъра на София.

Охранителна камера засне как мъж напада и къса синджирчето от шията на възрастната жена, показват кадри във Фейсбук. После агресивно я бута на тротоарните плочки, а тя си удря доста лошо кръста.

Драмата се разиграва на улица „Струмица” и само на метри от оживения булевард „Раковски”.

Малко преди да бъде ограбена, Бина Тупарева, която живее в района, се връщала към дома си след покупки с храна. Самоличността на нападателя бързо бе разкрита, след като от органите на реда изгледаха кадрите и получиха описание от жертвата, пише „Телеграф”.

Нападателят е 44-годишния Цветан Валентинов Петров, от ромски произход. Той е вече е в ареста, а освен това има богато крими досие с близо 50 регистрации за обири с побой над възрастни хора.

От полицията съобщават, че повечето от тях са били нападнати в същия район, като майката на Тупарев. Бина Тупарева отдавна е пенсионерка и подобно на много други е била издебната и нападната, докато е сама.

Дамата е работила като инженер в „Майчин дом”, а навремето е била и в най-близкото обкръжение на Мария—покойната съпруга на Стефан Данаилов.

Освен това в светските среди е известна като заможна жена—покрай втория си съпруг наследява солидно състояние и имоти, благодарение на майка му—милионерка от Австралия.

Един от имотите е апартаментът, в който Тупарева живее в момента. А в обзаведеното със старинни мебели жилище, дори са снимани няколко филма.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.