Какво става в bTV!? Футболна любовница изгони трети водещ!

7 Dni Sofia31.07.201763270
николета

Още едно от лицата на спортната редакция в Би Ти Ви е аут от телевизията.

Футболни тя коментатор Йордан Георгиев, известен още като Данчо Стълбата е бил натирен от по-рано този месец.
Под сурдинка се говори, че в основата на изгонването стои неговата колежка Николета Маданска. Тя се води уж репортер в спорта, но коли и беси в телевизията. Причината – Маданска живее на семейни начала с директора на новините и спорта Венелин Петков. И както такава си позволявала да кадрува в телевизията.

Коментаторът, който е син на прочутия радио-водещ на предаването „Музикална стълбица“ Йордан Георгиев и носи неговия прякор Стълбицата бил привикан от Петков и Маданска преди малко повече от седмица. Обяснили му, че повече нямат нужда от него и ще търсят по „мултифункционални“ телевизионери. Което пък втрещило Георгиев, който е едновременно репортер, водещ и коментатор. Притиснат до стената Стълбата си събрал багажа и вече не е в Би Ти Ви. От там разкриват, че Георгиев си е навлякъл гнева на Маданска като казал,ч е тя е нещо катоЮЛичен състав“. Уволнява и назначава когото си иска.

„Не че е лъжа, но Николета не прощава подобни своеволия”. Така новият сезон в Шампионската лига ще започне без Данчо. В телевизията вече всичко живо треперело да не си навлече гнева на Николета Маданска. Говори се, че по нареждане на бившата футболна любовница скоро изгърмяла една от гримьорките. Причината била, че занесла любимата жълта рокля на водещата на химическо чистене, без да я предупреди.

„Никой не може да бъде сигурен, че няма да изхвърчи ей така, за нищо. Венелин Петков изпълнява всичките й нареждания, колкото и безумни да бъдат“, мърморят недоволни от персонала на телевизията.

Преди време заради нея от телевизията изхвърчаха коментаторите Алекси Сокачев и Васил Делов, припомня „Уикенд“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *