Венета Райкова пропищя! Лекари в Анталия й смъкнали кожата заради инфекция… (СНИМКА)

Венета Райкова 1

Венета Райкова е възмутена от безумните цени на здравните услуги в Анталия. Блондинката е на почивка в Турция заедно със съпруга и детето си, но заради инцидент й се наложи да плати над 200 евро за преглед, научи HotArena.

В социалните мрежи блондинката дори пусна фактура с цената, за която са извършили прегледа.Синът й Патрик се оплакал от силни болки в ушите и Райкова веднага го завела на лекар в хотела, където са отседнали.

„Да е живо и здраво детето, това е най-важното! Болката отшумява, мисля, че ситуацията е овладяна. Но съм шокирана от цените в Анталия и това е.

И тримата имахме медицински застраховки, но ни взеха парите. За мен не е нормално за преглед и промивка с вода да ми вземат 244 евро.

Нито е имало лечение, нито лекарства, нито инжекции. Поставената диагноза е инфекция”, написа още Райкова.
Близки до водещата побързаха да коментират случилото се и я насърчиха да покаже сметката на туроператорската си агенция, от която е закупила пакетната почивка.

Райкова обясни, че това е първата й работа, след като се върне в България. И до последно ще настоява да й върнат сумата.

Междувременно приятели на блондинката я упрекнаха, че не е взела достатъчно лекарства за първа помощ, за да успокои болките на Патрик. В отговор на обвиненията Райкова заяви, че като всеки родител, стане ли въпрос за здравето на детето не действа на своя глава.

„Взела съм всичко необходимо, но когато детето каже, че го боли ухо, няма как да действам на своя глава. Затова отидохме при доктора на хотела.

Това не е цената на лекарствата, както се вижда от фактурата. Казаха ни, че има инфекция, никой не е застрахован от подобно нещо”, добавя още тя.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *