Скандална любовница на Слави бръмчи с Порше за 200 бона

Слави и Галена Димова

С порше за 200 бона бръмчи из софийските улици миската Галена Димова, предаде HotArena.

Скандалната мадама стигна до просешка тояга, след като попадна зад решетките по обвинение за сводничество, бе разкостена от прокуратурата и дори се разведе. Към днешна дата няма и помен от неприятностите, които й се струпаха, и Галена Димова отново може да се похвали с охолен начин на живот.
Неволите на миската започват през 2013 година. На 18 април шокиращо Димова бе арестувана от антимафиоти в дома си – просторен апартамент в баровския комплекс “Макси” на столичния булевард “Симеоновско шосе”. Срещу нея стартира разследване за сводничество. Криминалистите установяват, че носителката на титлата “Мис България Вселена” навлиза в древния занаят след ареста на Росен Чолов-Чолата и други ключови фигури в бизнеса с плът. След като сводникът е вкаран на топло, се отваря ниша, към която най-красивата омъжена българка за 2010 година проявява огромен апетит. Според прокуратурата шармантната красавица започва да предлага изваяното си тяло срещу 500 евро от края на 2011 г. и “заработва” през цялата следваща година, докато не е заловена.

През 2013 г. срещу нея дори бе повдигнато обвинение за участие в престъпната банда на мадам Вера Дзънгова.
Галена Димова е разпитана, снети са й показанията и вместо с обвинение тя изненадващо се измъква като свидетелка по дело за проституция. Криминалистите успяват да докажат единствено, че Димова е предлагала собственото си тяло на платежоспособни господа, но не е участвала в организираната търговия с плът.

За да се оправдае, Димова побърза да обясни, че името й не е лъснало по оперативна информация, че се занимава със сводничество, а била прибрана, за да свидетелства по дело на антимафиоти.

Разследването срещу Галена Димова е прекратено, но заради медийния шум около нея съпругът й, известният строителен предприемач и бивш шеф на волейболния ЦСКА Георги Георгиев – Жоро Москвата подава документи за развод. Потресен от новината за заниманията на жена си, й вдига грандиозен скандал и я изхвърля от жилището им. Бизнесменът оставя без стотинка издръжка шармантната мадама, твърдят столичните клюкари.
Приятелки на Димова пък са на противоположното мнение. Те са категорични, че самата Галена напуска съпруга си заради влошеното му финансово състояние.

Кой осигурява високия стандарт на живот на Галена Димова към днешна дата е загадка, но четири години след показния арест тя не спира да демонстрира възможностите си, пришпорвайки червения си звяр из столичните улици.

Позабравената моделка Галена Димова изпуска златна възможност да напълни джоба и да напомни за себе си, след като отказва да влезе в най-известната къща в България – тази на „ВИП брадър“, пише “България Днес”.

Името на Димова през годините се споменава покрай няколко титли за красота, които тя печели, като най престижните са “Мис България Вселена 2006” и “Мисис България 2010”. Но безспорно истински известна я правят скандалите, в които се забърква. Преди години Галена е спрягана за любовница на шефа на футболния съюз Боби Михайлов, на оръжейния бос Младен Мутафчийски, Христо Стоичков, дори и на Слави Трифонов. Тя е позната като тайната тръпка на Дългия.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *