Орхан Мурад защити скандалния клип на дъщеря си: То сега така се прави, тя вече е на 14 години и има лична карта

Орхан Мурад

“Горе-долу знам какво е съдържанието на клипа. Все пак виждам през очите на моите близки. Знам, че е предизвикателна, туърква и т.н. Сега това са модерните неща.” Така отговори на нападките по адрес на дъщеря си Сузи Орхан Мурад в ефира на бТВ.

През последните дни гръмна чутовен скандал по повод рапирането и клипа, който 14-годишното момиче пусна в медийното пространство. В него тя е полугола и танцува предизвикателно около далеч по-възрастни от нея мъже.

“Тя си работи самостоятелно. Не се вслушва в моите съвети, а ми се иска да го прави за напред. Направили си с нейни връстници песничка, записали са си я и после дай пари за клип. И аз давам какво да правя”, сподели още Мурад.

Тя вече е на 14 години и половина и има лична карта, побърза да защити дъщеря си.

“Целия проблем на държавата ли е, че Орхан Мурад не може да види какво прави дъщеря му. Сексуална ли е според вас.” Разгневи се изпълнителят след като за 100-тен път му беше натъртено, че дъщеря му за 14-те си години е минала всякакви граници на благоприличието. “Каквото ви кажат и това пускате. Всичко идва от медиите. Таргетът е такъв и песните са такива. Вече единствения начин да станеш известен е чрез провокация. Нормално е да го направи като по този начин се пробива”, оправдава Сузи певецът.

“Тя е много добро дете. В ежедневието си е възпитана, културна, добра.”,подчерта таткото “Завърших седми клас с 5 и нещо, не с 6:00. Нямам си любим предмет. С учителите се уважаваме. Ние с мама сме различни като стил. Тя е по-елегантна. Аз обичам широките дрехи, не харесвам рокли, а мама този клип го хареса. Тя знае за какво става въпрос” Това пък аяви в своя защита малката Лолитка.

“Гери-Никол ми писа, за да ме поздрави. Аз я харесвам”, разкри също тя.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *