Грахич със сигурност не очакваше това отмъщение на Слави! Трима я…

7 Dni Sofia23.07.2017105371
цветелина грахич

На пръсти се брои публиката по заведенията, в които Цветелина Грахич има участия, пише „Галерия“.

Откакто вече не е част от „Ку-ку бенд“, кариерата на босненката върви стремглаво надолу. Освен че интересът от страна на собствениците на заведения към Грахич е малък, феновете й се оказаха също толкова оскъдни.

Това личи и от снимките от последната й изява в популярен столичен клуб. Докато нейни колеги пълнят заведението и буквално го пръскат по шевовете, за участието на Грахич са дошли шепа хора. Цветелина дори си е отделила време за снимки и автографи пред клуба, но за такива са се наредили само трима души, единият от които – гаджето й Кристиян Шаламанов.

Носят се слухове, че пръст в провала на певицата имал бившият й шеф Слави Трифонов, който й правел мръсно. Дългия използвал връзките си, като се договорил с 80 процента от ресторантьорите да не я търсят за участия.

Запознати от музикалния бранш обаче са на друго мнение. Те припомнят, че досега няма нито една вокалистка, която да е напуснала Слави и да е направила кариера. Всички вървят надолу. Освен това, Грахич няма запомнящи се парчета, с които да блесне и заради които да привлича публика.

коментар

  • Xakepa

    23.07.2017 at 20:06

    Според мен тя си тръгна точно,защото иска да обърне внимание на семейството си, а не да гради кариера.Така, че не разбирам защо толкова се опитвате да втълпявате на всички, че се била провалила.

    Reply

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *