Живко Мартинов изяде на Бойко суджука! ГЕРБ му видя сметката

7 Dni Sofia21.07.20177700
Бойко Борисов (7)

Председателят на ГЕРБ Бойко Борисов разпореди на заместник-председателя на партията Цветан Цветанов да предприеме незабавни действия за информиране на членовете на Изпълнителната комисия с предложението за освобождаване на всички членове на областното ръководство на ПП ГЕРБ – Добрич, съобщиха в писмо до медиите от пресцентъра на партията.

Освен това председателят на ГЕРБ предлага на ИК да освободи общинския ръководител, общинския организационен секретар и членовете на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Добрич.

Освен освобождаването на членовете на областното и общинското ръководство, предложението на Бойко Борисов включва още да бъдат утвърдени нови ръководства на областната и общинската структури.

Решението на Изпълнителната комисия ще бъде гласувано и приведено в действие още в понеделник.

Гневът на Бойко Борисов се разрази, след като стана ясно, че депутатът от ГЕРБ в Добрич е държал под контрол целия град. Оказвал влияние на полиция, частни търговци, прокуратура и държавни дружества. Живко Мартинов опитал дори да оневини бивш заместник-министър, причинил катастрофа.

Години наред той твърдял, че всичко в Добрич зависи от него. Това обясни главният проурор Сотир Цацаров и даде пример как депутатът Мартинов използвал дори името на премиера Борисов, за да се сдобие с облаги. 4 тона различни видове месо са били представени като предназначени за премиера и са извозвани с камиони.

Проверката показала, че “нито един суджук не е пристигнал до министър-председателя”, обясни гланият прокурор. Върху същия търговец е оказан натиск за мебелиране на офис на политическата партия в Добрич.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *