Преслава в окови с новото гадже: Страхувам се, той ще ме пребие

преслава

Фолкфурията Преслава вече бере горчиви плодове от любовната си авантюра с маститияврачански наркобос Павел Цветков. Хитовата изпълнителка се залюби преди 2 месеца с татуирания здравеняк, който обаче се оказал прекалено ревнив към професията й.

Откакто е с Павката, Преслава не можела да направи и една крачка самостоятелно, а мобилният й телефон често бил проверяван от мускулестия мачо, свидетелстват дружки на чалга певицата от Добрич.

„Страх ме е, че може и на мен да ми посегне. Много е ревнив и непрестанно ме подозира във връзки с други мъже. Откакто съм с него, не съм имала участие в заведение без неговото присъствие“ – споделяла Преслава пред свои близки. Тя официално го наричала „мъжа ми“ и според запознати планирала да се омъжи за него.

Засега Павел Цветков, който дълги години контролираше наркоорганизацията в София, а според мълвата и до ден днешен се занимава с продажба на кокаин, но на едро не бил посягал на певицата. Затова пък често й устройвал скандали, пише “Уикенд”.

Те вгорчават вечерите и нощите на Преслава. Нищо чудно при този избухлив характер на Павел тя да се окаже жертва на домашно насилие. Досега мачото вече има два побоя заради приятелката си. Преди време той преби подпийнал фен на певицата, опитал да пъхне 100 лева в ръката й за поздрав, а след това налетя на бившия на Преслава Жоро Бирмата, който отнесе няколко удара.

Павел нашумя в светските среди покрай връзката си с Русата Златка, която успя да го разведе с жена му, за кратко. Свидетели твърдят, че Павката неведнъж е разкрасявал плеймейтката.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *