Циганинът нападнал акушерка: Вие не сте за тука, с право ви бият, малко ви е…

цигани

Случаят с нападнатата акушерка в болницата в Стара Загора продължава да буни духовете. Пострадалата обясни пред Би Ти Ви как е станал инцидентът.

 Бащата ме хвана и ми изви ръката, обясни Мая Гочева, която бе нападната от пациент в МБАЛ „Д-р Стоян Киркович“ в Стара Загора вчера.

Нейна колежка също се намесва в ситуацията и присъства на част от нападението. Мъжът обясни, че иска да влезе с 2-годишното си дете да присъства на изписването на бебето си, което е недоносено и е престояло 10 дни в болницата. Аз му обясних, че има ред и той се спазва от години. „Той започна да бълва цинични думи срещу мен – вие не сте за тука, с право ви бият, малко ви е, псуваше ме“ разказа сестрата.

След като се качих, помагайки им за багажа на бебето, и слязох отново при тях, видях, че той отново посяга на бой. Гражданите, които чакаха пред кабинетите, не реагираха. Аз го изпратих навън и заключих вратата. И той счупи стъклото, всичко около нас беше в стъкла. Лицето ми щеше да отиде по дяволите. Тогава извикахме полицията. Чашата преля, обяснява сестрата.

Според роднина на побойника, сестрите лъжат.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.