Не е истина какво причинява Деси Слава на бебето си за 50 бона на месец

7 Dni Sofia14.07.201719850
десислава

Бременната Деси Слава вади поне по 50 хиляди лева на месец от хонорари, откакто се разбра, че ще става майка на второ дете.

Певицата е залята с оферти за работа и не смее да откаже нито една, защото се притеснява, че скоро ще й се наложи да се оттегли от сцената и кранчето ще бъде врътнато поне за няколко месеца, писа „Уикенд“.

Ако се вярва на слуховете, през октомври Деси ще роди второто си дете, а това означава, че вероятно ще работи най-много до септември. После, съдейки по практиката на повечето й колежки, поне 4 месеца няма да се качи на сцената.

В момента тя работи като за последно – пуска нови песни най-много през месец, снима клипове, а участията й са през вечер, като за всяко взима по 5000 лева. Тези пари се делят с продуцента й Митко Димитров, но отделно от тях певицата получава и бакшиши, за които се твърди, че стигат почти същата сума. Наскоро Деси имаше изява и в Лондон, където събра няколко стотин българи, живеещи в Англия. Говори се, че хонорарът й за този концерт е бил по-висок от стандартния.

Содом и Гомор на морето, ама и в цените! Ипотекираш апартамент за една шопска салата и телешки бузи

Певицата продължава с опитите да крие деликатното си състояние. На участия пристяга корема си с огромни колани, в същото време е спряла да публикува снимка на официалните си интернет страници. Ако изобщо пусне някаква снимка, е или само на лицето й, или стар кадър, или такъв, който е предварително обработен с фотошоп, за да не се вижда бременното й коремче.