Туристи направиха жива верига във водата, за да спасят семейство от удавяне…(ВИДЕО)

plajuvashti-napraviha-jiva-veriga-vyv-vodata-i-uspqha-da-spasqt-cqlo-semeijstvo-ot-udavqne-(video)-457327

На плаж във Флорида се случи нещо наистина удивително – напълно непознати един на друг хора направиха жива верига във водата и успяха да спасят цяло семейство от удавяне.

Роберта Урсри, една от спасените, разказва как е плувала заедно с близките си, но се е почувствала зле и се е опитала да излезе от водата. Когато се обърнала след малко, обаче, видяла как членовете на семейството й се борят с вълните и крещят за помощ, съобщават от новини бг..

Тя решила да се върне при тях, за да им помогне като за щастие точно тогава драматичната ситуация била забелязана от другите плажуващи. Те много бързо успяли да се организират и да се подредят в жива верига от поне 80 души.

Първо били спасени децата от бедстващото семейство, а след това и възрастните. Роберта и нейният съпруг Дейвид Британското издание съобщава също така, че майката на Роберта претърпяла сърдечен удар във водата, но своевременно била транспортирана в болница, където спасили живота й.

След публикуването на видеото от инцидента, показващо бързата реакция и човечност на хората на плажа, потребителите в мрежата масово изразяват своето възхищение и благодарят на спасителите за постъпката им.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *