Сидеров: Избягвайте конфликти с роми! Дори да сте обидени, по-добре отминете…

Волен Сидеров

Да посегнеш на лекар в родилен дом трябва да си изрод. Това е някакво отклонение. За да го направиш значи ти вътрешно си го носил. Надявам се за строго наказание, да посегнеш на лекарката и то в родилен дом е недопустимо. Това каза лисерът на “Атака” Волен Сидеров пред БТВ.

Той коментира и идеята издръжката за третото дете в семейството да се поеме от държавата. „Такива ходове направи Орбан в Унгария. Тук трябва да се направи разделение за такива, които носят отговорност, и такива, които не. За вторите държавата не трябва да отговаря“, посочи той и спомена, че първо трябва да се реши проблемът с второто дете.

„Говоря с много мои млади колежки, който чакат да направят кариера и отлагат. За щастие при нас с Деница, тя няма съображения да имаме второ дете, но това е божа работата. Разбира се, че и аз нямам против, въпреки годините ми“ , заяви Сидеров.

Той коментира и случващото се в Асеновград. „Началото на всичко това е в годините след 90-та. Беше заложено така, че тази общност не само да не се интегрира, но да се капсулова и да се превърне в затворено общество, което да развъжда престъпници. Наложено е отвън да се разбие България, да има евтина работна ръка“, посочи Сидеров.

„Малко хора го знаят, но в Западна Германия е провеждан геноцид спрямо ромите и те са почти изчезнали. България винаги е имала толерантност спрямо ромите. Западните държави, които ни казват да интегрираме ромите, отказват да го направят“, коментира още лидерът на „Атака“.

По отношение на другият случай на агресия от Смолян, където роми са пребили жестоко младо момче, той коментира какво би направил. “Бих се ангажирал да поканя ПГ на “Обединени патриоти” и вътрешният министър и да се поработи да се предотвратяват такива инциденти. Моят съвет е – избягвайте всякакви разпри с представители на тази общност, защото това напрежение расте и става спирала. Дори и да се почувствате обидени, по-добре отминете”.

Той коментира и отношенията между политическите партии. „Националистите не само че не сме опасни, полезни сме. Малко, ако ДПС и останалите, които не са влезли в парламента, да запазят спокойствие, за да поработят нашите представители, да се види дали сме опасни или полезни. Ние сме тези, които карат ГЕРБ да приемат неща, които иначе не биха приели. Неща, които са достатъчно смели. Борисов не е шубе, но се съобразява с Брюксел“, каза още Сидеров.

Той се похвали, че е успял за 2 месеца да помогне приемът в математическите гимназии в България да се промени.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *