Пребитата акушерка от “Шейново” проговори за ужаса: върнах си способността да чувствам и дишам

Болница

Изключително съм доволна от тази подкрепа. Искам да благодаря на моите колеги и тези в страната, които чисто човешки застанаха зад мен, както и на моите пациенти. За мен това е много личен момент, в медицината няма място за насилие.

Това заяви битата лекарка от „Шейново“ д-р Албена Гагова в ефира на bTV.

„Това е болно общество за мен, не мога да си обясня как деца посягат на учители, на нас медици, това се корени в първите 7 години“, посочи още тя и допълни, че в момента физически се чувства по-добре.

„Мога да дишам, това е голям успех за мен.

Върнах си нормалните човешки способности – да усещам вкус и най-вече да спя. Искам да си върна живота и да продължа напред. Искам да благодаря на колегите от „Царица Йоана“, допълни лекарката. Тя разказа за деня на нападението и бияча си. „Този човек го виждам за първи път в този ден. Не мога да разбера каква беше тази маниакална привързаност към тази плацента и не знам за какво му трябваше.

Психиката на този човек е много далече от моята. Не знам за какво му е трябвала тази плацента, вероятно за неговите проучвания“, предположи д-р Гагова по адрес на насилника си, известен с прякора Владо Плацентата.

„Нищо не искам да му казвам. Не е в моите компетенции да определям какво наказание заслужава, очаквам съдебните органи да си свършат работата. Аз този момент ще го преживея“, завърши тя.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *