Само в 7DS: Мтел поднови договора си с ЦСКА при още по-добри условия!

7 Dni Sofia07.07.201733000
IVP_5250

Мтел ще бъде генерален спонсор на Футболен клуб ЦСКА и през следващия сезон – това обявиха представители на телекома и клуба по време на пресконференция на стадион „Българска армия”.

ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ ОТ ШОУТО – ВИЖ ТУК

7DniSofia.bg пък разбра, че от МТел са доволни от експерименталния първи сезон като спонсор на “армейците” и затова новият контракт е с по-добри условия за клуба.

Първият отбор на ЦСКА бе награден със специални подаръци от Мтел за доброто представяне през сезон 2016/17. Всеки от играчите получи уникална бройка от един от най-актуалните модели смартфони в момента – Huawei P10 – гравирана с емблемата на клуба и името на съответния футболист.

Партньорство между Мтел и ЦСКА стартира през септември 2016 г., като за по-малко от година Мтел осигури безплатни разговори между феновете на ЦСКА, неограничен интернет трафик към сайта на клуба, ексклузивни новини за ЦСКА, персонализирани ринг тонове, както и специални отстъпки за фенове на отбора в програмата за лоялни клиенти Мтел клуб.

Подкрепата за ЦСКА е част от дългосрочната стратегия на Мтел да подкрепя спорта и в частност футбола в България. Телекомът е основен спонсор на редица спортни събития, както и на Българска федерация ски и Българска федерация Лека атлетика.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *