Само в 7DniSofia.bg

Галена изтрещя! Натиска се с непознати на участие в Лондон (СНИМКА)

Галена1

Галена избухва върху масата

Фолкпевицата се качи на маса, мята гьобеци

В истински Содом и Гомор се превърна участие на Галена в Лондон!

Фолкпевицата буквално скъса синджира и се държа ултра предизвикателно. Изпълнителката беше поканена от българи да пее в английската столица и както често се случва при чуждестранните гостувания на фолкизпълнителите, изявата се оказа в малко заведение, което е нещо средно между пицария и кафене.

Галена обаче успя да превърне кроткото място в гореща топ дестинация. Фолкпевицата захвърли всякакви задръжки и в един момент се качи върху една от масите и започна предизвикателно да мята гьобеци, разказаха зрители. За присъстващите мъже се разкрила чудесна гледка към баджаците на изпълнителката. Тя буквално била фурия – не спирала да пее, да танцува и да поздравява присъстващите, коментираха от „България Днес“.

Страстните й танци не секнали дори когато била обградена от армия от напористи мъже, които искали да са максимално близо до любимката си. Тя не се посвенила еротично да им се отърка, което още повече вдигнало градуса на настроението.

Разкрепостеното поведение по време на участия не е нещо ново за Галена. Тя винаги се е държала предизвикателно, особено след няколко чашки алкохол, но очакванията бяха, че след раждането на второто си дете ще се кротне. Певицата често е нападана, че не приляга на майка с две деца да се държи по подобен начин. Галена обаче никак не се впечатлява от критиките към нея и продължава да беснее по нощните клубове.

Мъжете, разбира се, са най-доволни от палавото поведение на фолкпевицата и използват всяка възможност, за да се доближат максимално до нея.

Макар и за кратко в Лондон, Галена не пропусна да се разходи и да свери своя моден часовник. В ролята на неин съветник отново влезе любимият й стилист, с когото заедно обиколиха бутиците. Хубавото време в английската столица провокира певицата да направи няколко снимки, които сподели със своите почитатели в социалните мрежи. Истински интересните снимки обаче бяха от горещото парти с кючеци по масите.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.