Горещо! Ясновидката Николета хвърли бомбата: Една партия от управляващата коалиция ще се разцепи на две, но не се задава…

парламент

Не се задава политическа криза у нас, въпреки че една партия от коалицията ще се разпадне на две, прогнозира ясновидката Николета Йорданова, цитирана от новини.бг. „Тя ще е от управляващите партии. Не мога да кажа в какъв период на време ще стане това. Няма да има предсрочни избори. В момента се атакуват един друг, но няма да има оставки“, каза гадателката.

За съжаление в България наводненията няма да спрат, направи прогноза ясновидката ни. „Това го казах още миналата година. Това са природни катаклизми, за които българите имат вина, заради изсичането на горите“.

Николета Йорданова видяла предстоящото огнено бедствие в Гърция. По думите й преди 4-5 дни е чула глас, който й е казал три пъти „Пожарната идва“. „Това е един вид атентат“, категорична бе тя. Тя обаче успокои, че други бедствия засега не вижда. Това обаче няма да продължи дълго. „Ще чакат нещата да се поуспокоят и пак ще ги атакуват“, каза тя.

Тя предупреди още, че нещо голямо ще се случи в Израел. Дали ще е война, атентат или силно земетресение не знае, но ще бъде разтърсващо.

Името на феномена Николета Йорданова от Червен бряг стана известно по време на участието й в телевизионното риалити “Ясновидци”.