Кървавата война по пътищата у нас: Четири трупа и едно неродено бебе само за едно денонощие след жестоки катастрофи!

Линейка Полиция

Четири души и едно неродено бебе са мъртви след жестоки катастрофи у нас само в рамките на последните 24 часа. Сред тежко ранените е 6-годишно дете, което бе блъснато от кола на тротоар в Сандански. Инцидентът е станал около 09.05 часа днес. По първоначална информация лек автомобил „Фолксваген Поло“, управляван от 73-годишен водач от Сандански, движейки се по ул. “Александър Буйнов“ в град Сандански е ударил два паркирани леки автомобила, след което е блъснал 6-годишното дете, намиращо се на тротоара.

Няколко часа по-рано, около 4 ч тази сутрин бременна жена на 20 години и 34-годишен мъж с Мерцедес са загинали при катастрофа в района на с. Воднянци, съобщиха от ОДМВР-Добрич. Причината за катастрофата е движение с несъобразена скорост. Водачът е изгуби контрол над колата и се е блъснал последователно в две крайпътни дървета.

64-годишен мъж е загинал, след като каруцата му е блъсната от лек автомобил в село Китна, шофьорът е избягал. Това съобщиха от ОДМВР – Кърджали.Инцидентът е станал около 23.45 часа снощи. Мъжът водил каруца и бил пометен от лек автомобил, чийто водач напуснал мястото на произшествието.Служители на РУ – Кирково предприели незабавни действия за издирване на колата и водача. Автомобилът бил укрит в село Каялоба, където го намерили полицаите. Около 2.30 часа бил установен 22-годишен, който признал, че той е управлявал лекия автомобил „Фолксваген“, с който е бил блъснат водачът на каруцата.

Шофьорът не притежава свидетелство за правоуправление на МПС, а тестът му за алкохол отчел 1.48 промила. Задържан е за срок до 24 часа в полицейското управление. Извършен е оглед на мястото на произшествието.

Още един млад живот бе прекършен след катастрофа тази сутрин. Млада жена е загинала на Подбалканския път. Сигналът е подаден на тел. 112 към 7 часа – на изхода на Карлово в посока Казанлък лек автомобил “Мерцедес” се блъснал в дърво. По първоначални данни в колата пътували 28-годишният водач и 27-годишната му съпруга, които били откарани със случаен превоз в болница. По-късно от там било съобщено, че жената е издъхнала.

Продължават прегледите на мъжа, изчаква се информация за състоянието му. Той е тестван за употреба на алкохол и наркотици, резултатите са отрицателни.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани със *