Жестока драма мъчи живота на Стоянка Мутафова! Актрисата живее в страх – Муки предприе крайни мерки…

Стоянка Мутафова и Муки

Стоянка Мутафова започнала основен ремонт на софийския си апартамент след дългогодишни спорове с дъщеря си Мария Грубешлива. Муки била твърдо против с майка ѝ да дават пари за майстори, а освен това вече не искала да пуска никакви чужди хора в дома си, предвид факта, че няколко пъти двете биват обирани, а други недоброжелатели, прекрачвали прага им, разнасяли клюки за тях, които много я ядосвали.

Все пак Стоянка успяла да я убеди, че трябва да освежат дома си, защото нищо по него не било пипано повече от 20 години. Преди обаче да се свържат с фирма за ремонти и да освободят терена, двете решили да се презастраховат, като опашат апартамента си с камери. Така можели да наблюдават какво правят майсторите денонощно и ако случайно и този път нещо скъпо изчезнело безследно от жилището, поне щели да имат видеозапис, който да предадат в полицията, коментира „Ретро“.

Мутафова не разбирала много от новите технологии, затова Муки отговаряла за наблюдаването, като дори имала възможността да гледа как строители шпакловат стените им на живо през телефона си. До момента в жилището на театралната легенда била подновена напълно само банята, както и отчасти холът. До края на лятото обаче всички помещения щели да бъдат пребоядисани и освежени, а от есента Госпожа „Стихийно бедствие” щяла да се радва на чисто нова обстановка.

Дотогава обаче нямало изобщо да припарва до собствената си спалня, защото графикът ѝ бил пълен чак до септември. Почти не се очертавало Мутафова да се задържа в столицата, понеже имала много покани да представи биографичната си книга в най-различни курорти по морето. Със сигурност двете с Муки щели да се отбият и в любимата си Варна, където смятали да не ходят по работа, а за удоволствие. Известно е, че актрисата и дъщеря ѝ са близки приятелки с майката на Веселин Марешки – Веска, която всяко лято ги кани на гости.

Миналата година двете столичанки се възползваха от безплатното море, като Веска Марешка ги изненада и с водни атракциони за без пари, които обаче не им допаднали. Така в крайна сметка майката на лидера на „Воля“ се повозила сама на джетовете, които била приготвила за звездните си гостенки.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.