Лют скандал! Григорова попиля Мая Манолова: Прави се на батмана на Републиката и иска да очерни…

Мая Манолова

Нямам намерение да се занимавам с тежък популизъм – това, което прави Мая Манолова. Националният съвет за тристранно сътрудничество не е мястото, където се взимат решения. Това е консултативен орган, където се изказват мненията. Това заяви пред Нова телевизия Ваня Григорова от КТ „Подкрепа“ във връзка с вчерашния скандал по време на Националния съвет за тристранно сътрудничество с изгонването на омбудсмана Мая Манолова.

„Това, което прави Мая Манолова, е чист популизъм. Тя твърди, че е била поканена от министър Бисер Петков. Такава покана обаче не е имала. По принцип може да присъства на заседанията, но трябва предварително да заяви участие“, негодува представителят на КТ „Подкрепа“.

„Мая Манолова се опитва да се представи като батмана на Републиката и иска да очерни всички институции. Мая Манолова обръща всеки процес в цирк“, добави Ваня Григорова.

„Да не се правим на борци срещу статуквото, което ни избира за омбудсман. Кой избра Манолова за омбудсман. В никакъв случай това не е само опозицията“, каза още тя.

„Скандалът с Мая Манолова започна от това изказване на нашия председател Димитър Манолов за майките. Тогава г-жа Манолова грубо прекъсна с викове Адриана Стоименова, която изчиташе становище за майките на деца с увреждания. Г-н Манолов се развика на Манолова, а не на майките“, категорична е представителката на КТ „Подкрепа“.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.