Искат изселването на Бони! Причината е циганска

7 Dni Sofia18.06.2017
бони

Реална опасност да остане без дом грози Бони.

Откакто времето се затопли, певицата подлудила съседите с брутални пиянски серенади по нощите и те вече сериозно обсъждали да я изгонят от блока.

Почти всяка вечер изпълнителката на „Клада от страсти” разпалвала страстите на комшиите, извивайки мощен глас директно под прозорците им, твърдят свидетели на нейните изяви. Вместо обаче да постигне ефекта „уау!”, тя успяла да си спечели заклети врагове в целия блок. Хората се оплаквали, че вечно ходят недоспали заради среднощните изпълнения на популярната си съседка. Отделно от това били останали без нерви, защото тя често започвала „концертите” към 11-12 часа вечерта, когато повече от другите живущи в блока тъкмо си лягат или току-що са заспали.

Мощният й глас ги карал бързо да се ококорят и това така ги изнервяло, че вече се притеснявали от инфаркти. На всичкото отгоре Бонка не била сама в своите импровизирани „участия” пред блока. Тя най-често събирала цяла компания от други ромски музиканти, така че освен да се пее, имало и кой да свири пред кооперацията.

Всичко това било обилно поливано с алкохол, а който си позволял са направи забележка, бил любезно поканван да се присъедини към компанията или да млъкне и да си затвори прозореца. Сценарият се повтарял поне по два-три пъти седмично, от което хората в блока вече били на ръба на нервна криза.

Съседите вече няколко пъти били провеждали сериозни разговори с Бони с молба да спре среднощното пеене. Вместо да се съобрази с молбите им, тя започвала да обяснява, че го прави от сърце, а не за да ги дразни. „Все едно не вярва, че наистина пречи на хората! Смята ни за някакви сърдити мърморковци, които искат да й напакостят. Съжаляваме, но ние сме работещи хора, а не певци, и имаме доста стрес на работните си места”, коментираха комшиите пред „Уикенд”.

В блока вече проучвали как могат да изгонят съседката си от жилището й. По закон това е възможно, ако се съберат достатъчен брой подписи на собственици на имоти във входа. Но в случай, че Бони престане на вдига шум, хората били склонни да оттеглят предложението за изселване.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.