Пак ремонти от „Топлофикация – София”! В кои квартали ще бъде спряна топлата вода и докога ще…

Топла вода

Топлата вода в кварталите „Лозенец”, „Дианабад”, „Изток”, „Изгрев”, „Гео Милев”, „Яворов” и Зоологическа градина спира от 3 до 20 юли заради профилактични ремонти, съобщиха от „Топлофикация – София”.

На няколко улици в „Лозенец”, на ул. „Иван Асен II” и кварталите „Подуяне – център” и „Редута” няма да бъде спирано топлоподаването, тъй като има възможност те да бъдат захранвани от друг източник.

От 2 юли до 2 август ще бъдат подменени топлопроводите по ул. „6-ти септември”. В този период топлата вода няма да има към 72 сгради в района.

По данни на КЕВР „Топлофикация София” е дружеството с най-ниски разходи по преноса сред всички топлофикации в страната – средно 17 % през последните години, което е близо до показателите на ЕС.

„Ремонтите се правят в интерес на нашите потребители. Така ще намалеят авариите през зимата. Екипите ни полагат максимални усилия да приключат ремонтите по-бързо и да възстановят топлоподаването преди обявените срокове. Повече потребители ще могат да ползват топла вода по време на профилактиката, благодарение на нововъведенията, които направихме напоследък”, обясниха  „Топлофикация София” ЕАД.

Оттам напомниха, че за времето на ремонтите на клиентите без топла вода няма да бъдат начислявани сметки и това ще бъде отразено на отделен ред в месечните съобщения.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории