Бомба! Изплуваха още две имена в списъка с участници в следващия сезон на „ВИП Брадър“! Ето кои скандални личности влизат в къщата…

вип брадър

Във всеки сезон „ВИП Брадър“ има поне по един представител на попфолка, който винаги се превръща в център на вниманието.Според опциите за предстоящия сезон е Алисия.

Изпълнителката на „Моят рай“е сред най-интересните певици и към нея непрекъснато валят оферти за участия в различни формати, повечето от които тя отказва. За нея неведнъж е писано, че ще влиза в най-известната къща, но това така и не се е случвало до сега, писа „Галерия“.

От известно време обаче тя е променила мнението си за „ВИП Брадър“ и намирала предаването за особено интересно. Най-вероятно тя ще постави условие да напусне преждевременно шоуто, ако преди това не бъде изгонена от зрителите.

Алисия имала и предположение, че най-вероятно ще дели един покрив с Николета, която бе сред най-коментираните евентуални участници още в предишния сезон.

В момента Ни Ло прекарва времето си в Кипър заедно с Ники Михайлов и се връща в България единствено за реклами и фотосесии.

Продуцентите на шоуто, които са царе в подбора на правилните участници, може да вкарат и двете в Къщата. Това би гарантирало висок зрителски интерес и рекордни рейтинги за шоуто.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.