Няма да повярвате къде избра да живее Ани Салич! Вижте дома на известната новинарка! (СНИМКА)

ани салич

Тв водещата Ани Салич официално се премести да живее на село. От няколко години водещата обитава просторна къща в село Рударци и не иска и да чуе да се премести в прашната София.

Дори когато има нощни дежурства новинарката на Нова телевизия предпочита да шофира до дома си, вместо да стои на праха и шумотевицата в града.

Ани от години живее там с децата, като най-често дъщеря й Хана, й прави компания. Синът й Лазар вече е пълнолетен и предпочита да живее в апартамента им в София, вместо на село, пише„Телеграф”.

Противно на слуховете, че тъне в лукс, Ани далеч не е хвърляла пари, за да вдига имението си на село. Извънградският й дом е доста скромен и не се отличава от останалите къщи в селото.

Оградата, която трябва да препречва любопитните погледи не е грандоманска и от скъп материал, а от дърво. Самата къща също не е с впечатляващи размери, нито личи да са хвърляни луди пари за построяването й

Тв звездата не крие, че е предпочела да инвестира в двора. Тя е покрила с плочи пътеките и е изградила беседка, където лятото се събира с приятели.

Вместо зеленчукова градина, за каквато няма време да се грижи, Ани е посяла цветя в саксии и има ливади, които редовно коси. Най-често в грижите за градината й помага дъщеря й Хана, която също полива цветята и тревата, когато е необходимо.

Водещата не иска да наема никой да се грижи за дома й, тъй като не смее да се довери на непознати. Ани отдавна е разведена с мъжа си Бранко Салич и той не обитава домът им в Рударци.

Синът й Лазар предпочита да живее в апартамента им в София, а Ани най-често се събира с приятели. Водещата видимо се е разхубавила и отслабнала, а освен това е станала и особено активна в социалните мрежи, където не спира да споделя статии и мъдри слова с приятелите си.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.