Боби, има ли секс? Порно афера в БФС! Назначиха за директор отговорник за снимките на ку.вите в България!

7 Dni Sofia19.06.2018
4

Наздраве, Боби Михайлов си има официален отговорник за снимките на ку.вите. Онези, които някога си поръчваше, преди алкохолът да пропие ежедневието му.

БФС обяви поредна началническа рокада. Един от малкото хора, които вършеха работа – пресаташето Данчо Грозданов, е натирен от съюза, за да се освободи пост за Христо Запрянов.

Освен, че е син на ченгето със същата фамилия, мамин Ицо е известен с това, че двамата с тате точеха Денис Ершов, за да финансира пияният олигарх налудничавите им медийни проекти, от които не е оцелял нито един под тяхното управление.

За последно Запрянов бе главен редактор на родното издание на „Плейбой“ и се прочу като първия в света, който докарва такава реномирана марка до…затваряне на изданието й! И как да е иначе, когато страниците на знаменитото издание станаха домакин на гастроли на не една и две столични ку.ви, които го използваха, за да вдигнат цените си.

Е, хубавото е, че където е Запрянов, там е и фалита! Т.е. на това БФС не му остава много живот…Само докато се спомине, дано Ицака да смогне да подреди в каталог и дамите на Боби, той си знае кои.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.