Само в 7DniSofia.bg

Полицията откри следи за избягалия затворник Радослав Колев! Преобръщат село Ябланица, вижте какво откриха те!

Софийски-централен-затвор пелов

Полицията претърсва района около село Ябланица, община Своге, за избягалия затворник Радослав Колев. Това съобщава БНТ, като се позовава на неофициална информация, цитирано от БЛИЦ.

Мъжът избяга от Централния софийски затвор в началото на април заедно с Владимир Пелов. Последният бе убит при престрелка в Ботевград преди няколко дни.стана ясно, че временно и двамата са се укривали именно в Ботевград. Полицията призовава хората, ако имат информация за избягалия затворник, да подадат сигнал в МВР. Анонимността е гарантирана.   Радослав Колев е на 28 години.

Влиза в затвора за първи път през 2009 г., когато е осъден на 1 година – за нападение и грабеж на жена в София. През  2011-а влиза в затвора за 3 години – за нападение и грабеж на възрастни хора в София. През 2014 г. излиза от затвора и остава на свобода едва 54 дни.

За този кратък период извършва убийство и е осъден на 26 години. Убитият е данъчният служител Румен Шопов. Колев го нападнал и пребил с чук, защото данъчният проявил интимен интерес към него.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.