Причината излезе наяве! Ето защо Цветанка Ризова няма да се омъжи за любовника си и като цяло!

цветанка ризова

Цветанка Ризова не иска повече никога да става нечия съпруга!

Телевизионната икона Цветанка Ризова няма да се омъжи за своя нов любовник и това стана ясно още преди седмици. Причината обаче е много интересна.

Оказва се, че д-р Веселин Йолов има дъщеричка, която недоумява какво прави баща й с толкова по-възрастна жена. Именно заради това двойката няма да се венчае, за да не стресира детето, пише в. „Ретро“.

Освен това самата Цветанка нямала особено желание за още един брак. Тя току-що се разведе с Анатоли и още се възстановява психически.

Тв водещата излезе много наранена от връзката си с бащата на сина си. Тя разбра много късно, че той й е изневерявал години наред, а това я съсипа.

С Веселин са от сравнително скоро заедно, но са много щастливи. Въпреки че той е с над 10 години по-млад от нея, тя не се страхува да бъде с него.

Макар късно да разбра за изневерите на мъжа си, Цветанка Ризова от много години не е била щастлива с него. Той не обичал да излизат много по заведения, което дразнело водещата.

С Веско всичко било различно. Той се оказал голям купонджия и затова постоянно е засичан с Цвети по нощните клубове и кръчми. Тя изживявала втората си младост с него, пише kliuki.bg

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории