Случи се чудо! Павел и Михаела са отново заедно! Няма да повярвате как се събраха (СНИМКИ)

1527577729-dscn5528jpg

Снощи беше финалът на формата „Гласът на България“. Те откриха своя победител- уникалната и гласовита Ния, тя впечатли всички с гласа си, предаде  7dnisofia.

Освен, че откри нов талант, продукцията най-после събра звездната двойка Павел (от Павел и Венци Венц) и Михаела Филева. Най-популярната светска двойка се раздели преди година и от време на време се пускаха слухове, че са отново заедно. По покана на продукцията се появи Михаела Филева на поседния епизод, а както знаем Павел е водещият на шоуто. Предаването ги събра заедно на сцената и веднага запрехвърчаха искри помежду им, макар и да опитваха да го скрият.

Сладурите не показваха явно привъразостта си и спазваха дистанция, но не успяха да скрият всичкo. Зад сцената бяха забелязани нежните докасвания на водещия отправени към Михаела, галене по ръчичката и закачливи усмивчици, предават наблюдателни гости от финала на предаването за 7dnisofia.

Двойката така и не успя да се усамоти, понеже професионализмът не им позволи да загърбят служебните си задължения и да се отдадат не желанията си, но наблюдатели смятат, че в най-скоро време те няма да успяват да крият отношенията си от медиите.

Финалът бе закрит с грандиозно фирмено парти, на което бяха поканени всички участници, както и водещи, треньори и гости на предаването. Там вече Михаела и Павел бяха на една маса смееха се на шегите си и подмятаха закачливи погледи. Няма информация къде и с кого са завършили вечерта, но определено са изключително симпатични заедно.

 

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.