Последни разкрития! Ясна е причината за разстрела на хазартния бос и красивата Симона в Слънчев бряг!

Убийство миджурина симона Слънчев бряг

Крайно време е да се спрат спекулациите и версиите за показния разстрел в Слънчев бряг. Това заяви пред Би Ти Ви окръжният прокурор на Бургас Георги Чинев. „Категорично установено по делото е, че повод за деянието е необузданата ревност, изпитвана от дееца“, допълни той и заяви, че задържаният за разстрела на хазартния бос Коста Николов – Миджурина – Михаил Станчев, е направил самопризнания.

Според прокурора Станчев е имал интимна връзка с момичето, което също пострада при стрелбата – 22-годишната дъщеря на полицейски шеф – Симона Тодорова. Връзката им е била от май, но към Симона изпитвал симпатия и работодателят й – убитият 55-годишен Коста Николов. Бизнесменът се държал с момичето подчертано мило, правел й подаръци, ухажвал я, което никак не се харесвало на Михаил.

След като убива на място бизнесмена и ранява в главата Симона, Михаил се опитва да избяга от страната.

„Около 14,30 ч. е задържан на ГКПП Лесово при опит да напусне страната. В колата му е намерен пистолетът, с който е извършено престъплението, както и два пълнителя. Единият от проектилите, намерени в черепната кухина на пострадалия съответства на оръжието, което е било притежание на обвиняемия“, заяви още прокурор Георги Чинев.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.