Само в 7DniSofia.bg

Моника Валериева и дружката й Велина Узунова предлагат ли услуги на богати мъже в чужбина? Вижте какво парти си спредтнаха с…

моника валериева

Слуховете, че Моника Валериева и дружката й Велина Узунова предлагат услуги на богати мъже в чужбина стават все по упорити. В сигнал до HotArena се твърди, че двете наричат работните си ангажименти „луксозни почивки“, които най-често са в Дубай. Те вече са доста популярни сред мургавите богаташи там, които с удоволствие ги препоръчват на свои авери, предаде HotArena.

Запознати с професионалните ангажименти на миските разкриват в сигнала, че паралия от Дубай е препоръчал горещото дуо на свои приятели-араби в Лондон. Там двете мацки са се вихрили няколко дни, защитавайки професионално името си на моделки. Старанието им било подобаващо възнаградено и всяка от тях прибрала по 5000 долара. За турнето им в Лондон се носят легенди в светските среди.
Не е изключено към щедрия хонорар да са прибавили и някоя скъпа вещ.

Наскоро гръмна слух, че Моника Валериева имала лошия навик да си прибира разни бижута или пари. Говори се, че годежният пръстен, с който миската се похвали във Фейсбук, е само един от трофеите, който тя си взела от дома на богаташ.

За разлика от своята колежка Моника, Узунова е доста по-дискретна за личния си живот. Докато Мона дава воля на фантазиите си и залива социалните мрежи с измислени истории за годежни пръстени и годеници с милиони, Узунова се задоволява да качва само свои фотоси на фона на красиви пейзажи. Но не така скромна била в изпълнението на професионалните си ангажименти, носи мълвата. Велина влагала много страст в работата си и успявала да побърка и най-отегчения чичко.

Велина Узунова е откритие на известен столичен бизнесмен. Преди години той първи я завел на Слънчев бряг. Приятелите му, а и познатите, все богати хора решили, че щом баровецът се хвали с Велина и те трябва да се похвалят. Така започнала кариерата на Узунова, която днес вече е международна и върви в комплект с колежката си Валериева.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.


За нас

7DniSofia.bg e част от 7 Dni Media Group, която е най-бързо налагащата се на пазара.
В нашето портфолио са още сайтовете 7DniSport.bg, 7DniBulgaria.bg

КОНТАКТИ




Бюлетин


    Категории