Лют спор в ефир! Срещата на Радев и Путин скара ГЕРБ и БСП!

Румен Радев Президент (9)

Борисов като политик, който от дълго време е начело на държавата, има добри отношения с всички водещи политици в света. Европа беше тук само преди дни и от Москва ясно разчитат тези знаци. Това каза по Нова телевизия Десислава Атанасова от ГЕРБ, помолена да коментира вчерашната среща в Сочи между президентите на България и Русия Румен Радев и Владимир Путин.

 „Отношенията започнаха да се размразяват и това е най-важната стъпка, която направи президентът Радев. Ние се превърнахме в най-големите ястреби и русофоби. Такъв дълъг период на конфронтация и да направиш първата крачка се иска смелост и визия“, изчетка Радев депутатът от БСП Стоян Мирчев.

„По време на назначеният президент Плевнелиев стана голямото противопоставяне. Той не казваше нито да, нито не, той си чакаше европейските господари“, продължи той.

„Ако мога да използвам начина на изказване на президента, сега ми изглежда като подгряваща група преди идването на звездата“, пресече червения му плам Атанасова по повод на предстоящата среща на 30 май между Бойко Борисов и Владимир Путин.

„По други теми трябва да сме единни, защото става въпрос за българския национален интерес. През тази година Путин не посети България за 3 март и знаем как приключи срещата с патриарх Кирил. Разбрах, че вчера президентът Путин е подарил картина от боевете на Шипка. Ще запомним това посещение с гастрола на Софийската опера и балет, две срещи и въпросът „Кога ще ни посети Борисов”“, отчете срещата Десислава Атанасова.

Напишете коментар

Вашият e-mail адрес няма да бъде публикуван.